Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατερινα Αλμα Επι Κοντω : H Katerina Stefanidh Epestrepse Stis Ypshles Pthseis 2 Fores Kalyterh Epidosh Sthn Eyrwph Me 4 80 Binteo Eirinika Gr : Για να δοκιμάσει στα 4,70 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη.

Κατερινα Αλμα Επι Κοντω : H Katerina Stefanidh Epestrepse Stis Ypshles Pthseis 2 Fores Kalyterh Epidosh Sthn Eyrwph Me 4 80 Binteo Eirinika Gr : Για να δοκιμάσει στα 4,70 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη.. Αλμα επι κοντω κορασιδων παπακωτση βασιλ. Στη συνέχεια η στεφανίδη απέτυχε στα 4.92μ. Υψοσ κορασιδων κολοβου θεοδωρα 92 αο τριτων χαλκ. «ραντεβού» με το… διαμάντι είχε για τρίτη διαδοχική χρονιά η κατερίνα στεφανίδη. Χρυσο στη κατερινα στεφανιδη /αλμα επι κοντω.

Και σημείωσε την τέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και τη δεύτερη στην ευρώπη. Παπαμιχαηλ αλεξανδροσ a 50km βαδην 3:55.13 Το άλμα επί κοντώ φαίνεται πως είναι το εθνικό μας αγώνισμα καθώς η κατερίνα στεφανίδη, η νικόλ κυριακοπούλου κι η ελένη πόλακ προκρίθηκαν, χθες (07/08), στον τελικό του, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου. Ετικέτες αλμα επι κοντω, κατερινα στεφανιδη, ολυμπιακοι αγωνεσ θερμή υποδοχή στην κατερίνα στεφανίδη στην αθήνα βρίσκεται. Ο γσ ακρίτας δημιούργησε το σεπτέμβριο την πρώτη ακαδημία άλματος επί κοντώ στην καλαμάτα με προπονητή τον μεσσήνιο παναγιώτη λάσκαρη.

Koryfaia Epidosh Ston Kosmo H Katerina Stefanidh Me 4 85 Sto Diamond League Ths Rwmhs 8 6 2017 Youtube
Koryfaia Epidosh Ston Kosmo H Katerina Stefanidh Me 4 85 Sto Diamond League Ths Rwmhs 8 6 2017 Youtube from i.ytimg.com
34ο ευρωπαϊκο πρωταθλημα κλειστου στιβου. Και σημείωσε την τέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και τη δεύτερη στην ευρώπη. Η «βασίλισσα» των αιθέρων είναι εδώ! Η αποδοχή των παιδιών είναι πέραν του αναμενομένου, γεγονός που εκπλήσσει. Αλμα επι κοντω 5.54 καραλησ εμμανουηλ 1999 γσ κηφισιασ 05/03/2016 μητινγκ γιαμπλονετσ 5 11. Παπαμιχαηλ αλεξανδροσ a 50km βαδην 3:55.13 Η τρομερή κατερίνα στεφανίδη συνεπής τα τελευταία χρόνια στο ραντεβού της με τα μετάλλια. Πρόκειται για ένα από τα 12 αγωνίσματα του στίβου που βρίσκονται συνεχώς στο πρόγραμμα των αγώνων από την α΄ ολυμπιάδα του 1896 της αθήνας.

Αλμα επι κοντω παγκορασιδων α:

Ανωγιατησ διονυσιοσ 1996 πανιωνιοσ γσσ 4.00. Λικα σαββα b ακοντισμοσ 59.00 22. Η αποδοχή των παιδιών είναι πέραν του αναμενομένου, γεγονός που εκπλήσσει. Το 2016 έφτασε στην κορυφαία στιγμή της καριέρας της κερδίζοντας το χρυσό. Προσ την κα κατερινα στεφανιδη για την κατακτηση του χρυσου μεταλλιου στο αλμα επι κοντω στο ευρωπαικο πρωταθλημα στιβου του βερολινου αθήνα, 9.8.2018 Χρυσο στη κατερινα στεφανιδη /αλμα επι κοντω. Αλμα επι κοντω 5.54 καραλησ εμμανουηλ 1999 γσ κηφισιασ 05/03/2016 μητινγκ γιαμπλονετσ 5 11. Αλμα επι κοντω κ16 αγορια (όριο 2.70) Και σημείωσε την τέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και τη δεύτερη στην ευρώπη. Αλμα επι κοντω κορασιδων παπακωτση βασιλ. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου. Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ πέρασε με την τρίτη της πρώτη τα 4.83μ. Υψοσ κορασιδων κολοβου θεοδωρα 92 αο τριτων χαλκ.

Το άλμα επί κοντώ φαίνεται πως είναι το εθνικό μας αγώνισμα καθώς η κατερίνα στεφανίδη, η νικόλ κυριακοπούλου κι η ελένη πόλακ προκρίθηκαν, χθες (07/08), στον τελικό του, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου. Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ πέρασε με την τρίτη της πρώτη τα 4.83μ. Γκουτησ κων/νοσ 1996 παναθηναικοσ αο 3.55. Το μήκος που διαχρονικά χαρίζει μεγάλες στιγμές στα παπαφλέσσεια είχε και στην φετινή διοργάνωση, των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, την τιμητική του στο δημοτικό στάδιο καλαμάτας. Προσ την κα κατερινα στεφανιδη για την κατακτηση του χρυσου μεταλλιου στο αλμα επι κοντω στο ευρωπαικο πρωταθλημα στιβου του βερολινου αθήνα, 9.8.2018

Xr287m9svxzjim
Xr287m9svxzjim from cdn1.img.sputniknews.gr
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου. «ραντεβού» με το… διαμάντι είχε για τρίτη διαδοχική χρονιά η κατερίνα στεφανίδη. Το μήκος που διαχρονικά χαρίζει μεγάλες στιγμές στα παπαφλέσσεια είχε και στην φετινή διοργάνωση, των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, την τιμητική του στο δημοτικό στάδιο καλαμάτας. Αλμα επι κοντω 5.54 καραλησ εμμανουηλ 1999 γσ κηφισιασ 05/03/2016 μητινγκ γιαμπλονετσ 5 11. Σαρρη αικατερινη 93 γσ γλυφαδασ 26.36. Η αθλήτρια του μίτσελ κρίιερ ξεκίνησε τον αγώνα με έγκυρο άλμα στα 4,50 μ., ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν και συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 4,60 μέτρα. Η αποδοχή των παιδιών είναι πέραν του αναμενομένου, γεγονός που εκπλήσσει. Αλμα επι κοντω ανδρων α/α ονοματεπωνυμο ετ.γεν.

Αλμα επι κοντω κορασιδων παπακωτση βασιλ.

Πρόκειται για ένα από τα 12 αγωνίσματα του στίβου που βρίσκονται συνεχώς στο πρόγραμμα των αγώνων από την α΄ ολυμπιάδα του 1896 της αθήνας. Αλμα επι κοντω κορασιδων παπακωτση βασιλ. Σαρρη αικατερινη 93 γσ γλυφαδασ 26.36. Ετικέτες αλμα επι κοντω, κατερινα στεφανιδη, ολυμπιακοι αγωνεσ θερμή υποδοχή στην κατερίνα στεφανίδη στην αθήνα βρίσκεται. Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ πέρασε με την τρίτη της πρώτη τα 4.83μ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Ανωγιατησ διονυσιοσ 1996 πανιωνιοσ γσσ 4.00. Το μήκος που διαχρονικά χαρίζει μεγάλες στιγμές στα παπαφλέσσεια είχε και στην φετινή διοργάνωση, των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, την τιμητική του στο δημοτικό στάδιο καλαμάτας. Για να δοκιμάσει στα 4,70 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη. Η αποδοχή των παιδιών είναι πέραν του αναμενομένου, γεγονός που εκπλήσσει. Αλμα επι κοντω 5.54 καραλησ εμμανουηλ 1999 γσ κηφισιασ 05/03/2016 μητινγκ γιαμπλονετσ 5 11. Παπαμιχαηλ αλεξανδροσ a 50km βαδην 3:55.13 Ως το 1968 οι αθλητές των ηπα ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του αθλήματος.

Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ πέρασε με την τρίτη της πρώτη τα 4.83μ. Την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ γυναικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου κατέκτησε με την επίδοσή της η κατερίνα βαγενά του γσ ακρίτα 2016, σε έναν αγώνα με την κατερίνα στεφανίδη να κάνει 7.75 μ. «ραντεβού» με το… διαμάντι είχε για τρίτη διαδοχική χρονιά η κατερίνα στεφανίδη. Μηκοσ κορασιδων κοντη μαρια 93 πγσ 5.01. Και σημείωσε την τέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και τη δεύτερη στην ευρώπη.

Top Woman H Katerina Stefanidh Poy Prwteyse Sto Alma Epi Kontw Se Agwnes Sth Nea Yorkh Yperebh Ta Tessera Metra Kai 60 Ek Eirinika Gr
Top Woman H Katerina Stefanidh Poy Prwteyse Sto Alma Epi Kontw Se Agwnes Sth Nea Yorkh Yperebh Ta Tessera Metra Kai 60 Ek Eirinika Gr from m.eirinika.gr
Το άλμα επί κοντώ είναι ένα κλασικό αγώνισμα στίβου των ολυμπιάδων. Παπαμιχαηλ αλεξανδροσ a 50km βαδην 3:55.13 Αλμα επι κοντω κορασιδων παπακωτση βασιλ. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Πρόκειται για ένα από τα 12 αγωνίσματα του στίβου που βρίσκονται συνεχώς στο πρόγραμμα των αγώνων από την α΄ ολυμπιάδα του 1896 της αθήνας. Στη συνέχεια άφησε τα 4,65 μ. Το μήκος που διαχρονικά χαρίζει μεγάλες στιγμές στα παπαφλέσσεια είχε και στην φετινή διοργάνωση, των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, την τιμητική του στο δημοτικό στάδιο καλαμάτας. Και σημείωσε την τέταρτη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και τη δεύτερη στην ευρώπη.

Το μήκος που διαχρονικά χαρίζει μεγάλες στιγμές στα παπαφλέσσεια είχε και στην φετινή διοργάνωση, των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, την τιμητική του στο δημοτικό στάδιο καλαμάτας.

Το 2016 έφτασε στην κορυφαία στιγμή της καριέρας της κερδίζοντας το χρυσό. Γκουτησ κων/νοσ 1996 παναθηναικοσ αο 3.55. Στη συνέχεια άφησε τα 4,65 μ. Νζανγκα γκλορια 1996 γσ ηλιουπολησ 5.00. Το άλμα επί κοντώ φαίνεται πως είναι το εθνικό μας αγώνισμα καθώς η κατερίνα στεφανίδη, η νικόλ κυριακοπούλου κι η ελένη πόλακ προκρίθηκαν, χθες (07/08), στον τελικό του, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου. Η αθλήτρια του μίτσελ κρίιερ ξεκίνησε τον αγώνα με έγκυρο άλμα στα 4,50 μ., ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν και συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 4,60 μέτρα. Στεφανιδη αικατερινη α αλμα επι κοντω 4.51 19. Ανωγιατησ διονυσιοσ 1996 πανιωνιοσ γσσ 4.00. «ραντεβού» με το… διαμάντι είχε για τρίτη διαδοχική χρονιά η κατερίνα στεφανίδη. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της διοργάνωσης και το πρώτο χρυσό στο στίβο από τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Υψοσ κορασιδων κολοβου θεοδωρα 92 αο τριτων χαλκ. 34ο ευρωπαϊκο πρωταθλημα κλειστου στιβου. Αλμα επι κοντω παγκορασιδων α:

Την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ γυναικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου κατέκτησε με την επίδοσή της η κατερίνα βαγενά του γσ ακρίτα 2016, σε έναν αγώνα με την κατερίνα στεφανίδη να κάνει 775 μ επι κοντω. Λικα σαββα b ακοντισμοσ 59.00 22.